Rijkgevulde pompoensoep

Pompoensoep met een warme smaken dankzij Marokkaanse geïnspireerde kruiden. Lekker met Turks brood en hummus.

330 kcal

(Voedingswaarden)

20 min. bereiden / 10 min. oventijd

9 ingrediënten


Aan de slag


  1. Breng het water met de pompoenstukjes, tomaten en ras el hanout aan kook. Laat 15 min. zachtjes koken en pureer met de staafmixer. Spoel de bonen en de kikkererwten in een vergiet af onder koud stromend water, voeg aan de soep toe en warm goed door.

  2. Snijd de koriander grof. Verwarm het brood volgens de aanwijzingen op de verpakking in de oven. Verdeel de soep over de kommen, bestrooi met de koriander en serveer met het brood en de hummus.

Gerelateerde recepten

Rijkgevulde pompoensoep

Pompoensoep met een warme smaken dankzij Marokkaanse geïnspireerde kruiden. Lekker met Turks brood en hummus.

Lekker van Albert Heijn: /allerhande2

logo

Dit heb je nodig