Knäckebrödgranola met cranberry's

Je kunt havermout gebruiken, maar probeer ook eens granola te maken met knäckebröd.

240 kcal

(Voedingswaarden)

20 min. bereiden / 15 min. oventijd / 15 min. wachten

7 ingrediënten


Aan de slag


  1. Verwarm de oven voor op 170 °C. Hak de noten grof. Verkruimel het knäckebröd met je vingers. Meng de noten en pompoenpitten door de kruimels. Meng de honing met het appelsap en de kaneel. Meng dit door het notencrackermengsel. Verdeel het mengsel over een met bakpapier beklede bakplaat en rooster 15 min. in het midden van de oven. Schep halverwege om. Neem uit de oven en laat afkoelen tot kamertemperatuur. Meng de gedroogde cranberry’s erdoor en laat helemaal afkoelen.

  • combinatietip Lekker als ontbijt met dikke yoghurt of skyr (IJslandse yoghurt, Arla) en zelfgemaakte zoete cranberrycompote. Dit recept vind je elders op deze website.

Knäckebrödgranola met cranberry's

Je kunt havermout gebruiken, maar probeer ook eens granola te maken met knäckebröd.

Lekker van Albert Heijn: /allerhande2

logo

Dit heb je nodig