Pappardelle met aubergine-paddenstoelen-tomatensaus

Wat is er nou lekkerder dan een verse pasta met een zelfgemaakte groentesaus?

565 kcal

(Voedingswaarden)

25 min. bereiden

9 ingrediënten


Aan de slag


  1. Snijd de uien en knoflook fijn, de champignons in kwarten en de aubergine in blokjes van 1 cm.

  2. Verhit de olie in een hapjespan en bak de aubergine op middelhoog vuur in 2 min. rondom bruin. Voeg de ui en knoflook toe en bak 1 min. mee. Voeg de champignons toe en bak nog 5 min. mee. Voeg de gepelde tomaten en kruidenmix toe, breng aan de kook en zet het vuur laag. Duw de tomaten stuk met een houten lepel. Doe de deksel op de pan en laat de saus 10 min. op laag vuur stoven.

  3. Kook ondertussen de pasta in 4 min. beetgaar. Verdeel samen met de saus over de diepe borden. Snijd de blaadjes basilicum grof en garneer de pasta ermee.

Gerelateerde recepten

Pappardelle met aubergine-paddenstoelen-tomatensaus

Wat is er nou lekkerder dan een verse pasta met een zelfgemaakte groentesaus?

Lekker van Albert Heijn: /allerhande2

logo

Dit heb je nodig