Pappardelle met paddenstoelen

635 kcal

(Voedingswaarden)

25 min. bereiden

8 ingrediënten


Aan de slag


  1. Snijd de aubergine in de lengte in plakken van 1 cm dik en dan in lange repen van 1 cm breed. Bestrooi met zout en laat even liggen. Snijd de champignons grof. Rasp de kaas grof. Kook de pappardelle volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar.

  2. Dep de auberginerepen droog. Verhit de olie in een wok en roerbak de auberginerepen 2-3 min. Schep de paddenstoelen erdoor en roerbak op hoog vuur in ca 5 min. bruin en gaar. Meng de balsamicoazijn en de oregano erdoor. Breng op smaak met peper en zout. Schep de pasta door het aubergine-paddenstoelenmengsel.

  3. Serveer in diepe borden en strooi de walnoten en de kaas erover.

  • Groente in de lengte snijden

    Instructievideo - 00:45 min.

Pappardelle met paddenstoelen

Lekker van Albert Heijn: /allerhande2

logo

Dit heb je nodig