Kiproerbak met snijbonen, paprika & zoete chilisaus

De langwerpige snijboon wok je vanavond met paprika, ui, geraspte gember en mie.

650 kcal

(Voedingswaarden)

20 min. bereiden

9 ingrediënten


Aan de slag


  1. Verwijder de steelaanzet van de snijbonen en halveer de bonen in de breedte. Snijd de helften in de lengte in repen van een ½ cm dik. Kook de noedels 5 min. in een ruime pan water. Voeg na 1 min. de snijbonen toe en kook mee. Giet af en laat goed uitlekken.

  2. Snijd de knoflook fijn en schil en rasp de gember. Verhit de olie in een wok en bak het gehakt met peper en eventueel zout op hoog vuur in 5 min. goudbruin en gaar. Verwijder ondertussen de zaadlijsten van de paprika’s en snijd het vruchtvlees in dunne reepjes. Snijd de salade-uien in ringen.

  3. Bak de knoflook, gember en paprika 3 min. al omscheppend op hoog vuur met het gehakt mee. Schep de noedels en snijbonen erdoor en warm 1 min. mee.

  4. Meng de chilisaus erdoor, verdeel over diepe borden en bestrooi met de salade-ui.

  • algemeenDit is een Allerhande Box gerecht.

Kiproerbak met snijbonen, paprika & zoete chilisaus

De langwerpige snijboon wok je vanavond met paprika, ui, geraspte gember en mie.

Lekker van Albert Heijn: /allerhande2

logo

Dit heb je nodig