Parelcouscoussalade met sardines

Zo'n salade (van maar 6 ingrediënten!) die je op een zomerse dag lekker in de tuin eet.

650 kcal

(Voedingswaarden)

15 min. bereiden

6 ingrediënten


Aan de slag


  1. Bereid de couscous volgens de aanwijzingen op de verpakking. Doe de broccolirijst in een kom en schenk er zo veel kokend water over tot de rijst onder staat. Laat 2 min. staan en giet af. Schep de couscous erdoor.

  2. Laat ondertussen de sardines uitlekken, maar vang 3 el (bij 4 personen) van de olie op. Snijd de bieslook fijn. Meng de olie en de helft van de bieslook door de hummus.

  3. Schep de hummus door de bietjes en vervolgens voorzichtig door de couscous. Trek de sardines met 2 vorken in stukjes uit elkaar en verdeel over de salade. Bestrooi met de rest van de bieslook.

  • combinatietipLekker met partjes citroen.

Parelcouscoussalade met sardines

Zo'n salade (van maar 6 ingrediënten!) die je op een zomerse dag lekker in de tuin eet.

Lekker van Albert Heijn: /allerhande2

logo

Dit heb je nodig