Eenpansgerecht met quinoa

Alles uit één pannetje betekent minder tijd achter het fornuis.

735 kcal

(Voedingswaarden)

30 min. bereiden

10 ingrediënten


Aan de slag


  1. Doe de mais en bonen in een vergiet, spoel af onder koud stromend water en laat uitlekken. Halveer de paprika’s, verwijder de steelaanzet en zaadlijsten en snijd het vruchtvlees in blokjes.

  2. Doe de bonen, groenten, tomaten, quinoa en tacokruiden in de hapjespan, voeg het water toe en breng aan de kook. Laat op laag vuur zonder deksel 20 min. zachtjes koken. Schep af en toe om.

  3. Rasp ondertussen de cheddar. Meng vlak voor het serveren door de schotel. Snijd de koriander fijn en de limoen in partjes. Serveer erbij.

  • combinatietipLekker met chipotle peper in adobosaus (potje 230 g, La Morena).

Eenpansgerecht met quinoa

Alles uit één pannetje betekent minder tijd achter het fornuis.

Lekker van Albert Heijn: /allerhande2

logo

Dit heb je nodig