Vegan pasta al funghi

Mis je nu je veganistisch eet een goede romige pasta? Voilà!

450 kcal

(Voedingswaarden)

20 min. bereiden

10 ingrediënten


Aan de slag


  1. Kook de spaghetti volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar. Snijd ondertussen de paddenstoelen voor pasta in stukken en de kastanjechampignons in plakken. Snijd de knoflook fijn en snipper de sjalot.

  2. Verhit de olie in de pan en fruit de sjalot en knoflook al roerend 2 min. Voeg de rest van de olie en paddenstoelen toe en bak 8 min. op middelhoog vuur. Snijd ondertussen de peterselie fijn.

  3. Voeg de rijstcuisine, spaghetti en de bouillonblokje toe aan de paddenstoelen en verwarm 2 min. al roerend. Breng royaal op smaak met versgemalen peper en eventueel zout. Strooi de peterselie en edelgistvlokken over de pasta.

  • algemeenLet op: wanneer je spaghetti all'uovo gebruikt, is het recept niet meer veganistisch.
  • Vegan pasta al funghi

    Instructievideo - 08:36 min.

Vegan pasta al funghi

Mis je nu je veganistisch eet een goede romige pasta? Voilà!

Lekker van Albert Heijn: /allerhande2

logo

Dit heb je nodig