Kook de fusilli beetgaar volgens de aanwijzingen op de verpakking. Verhit ondertussen de olijfolie in een hapjespan en bak de groenten 5 min. op middelhoog vuur.
Voeg de hamblokjes toe en bak 1 min. mee. Schenk de pastasaus bij het groente-hammengsel en warm 2 min. goed door.
Giet de pasta af en meng door de saus. Rasp er de Grana Padano over en serveer.
Fusilli met groentesaus en hamblokjes
Een gerecht vol goedkoopjes: dat is nog eens scoren!
- combinatietipLekker met basilicumblaadjes.
Fusilli met groentesaus en hamblokjes
Een gerecht vol goedkoopjes: dat is nog eens scoren!
hoofdgerecht
4 personen
530 kcal
15 min. bereiden
Aan de slag
Kook de fusilli beetgaar volgens de aanwijzingen op de verpakking. Verhit ondertussen de olijfolie in een hapjespan en bak de groenten 5 min. op middelhoog vuur.
Voeg de hamblokjes toe en bak 1 min. mee. Schenk de pastasaus bij het groente-hammengsel en warm 2 min. goed door.
Giet de pasta af en meng door de saus. Rasp er de Grana Padano over en serveer.
combinatietip:Lekker met basilicumblaadjes.
Lekker van Albert Heijn: /allerhande2
Ingrediënten
300 g fusilli
1 el traditionele olijfolie
450 g macaroni-spaghettigroente
250 g hamblokjes
520 g AH BASIC pastasaus basilicum
50 g Grana Padano 32+