Verdeel de espresso over de glazen.
Breng de melk in een steelpan tegen de kook aan met ⅔ van het perenrood. Klop met een garde of speciale melkschuimer tot stevig schuim. Voeg samen met het bietensap toe aan de espresso en roer door.
Verdeel de slagroom erover en besprenkel met de rest van het perenrood.
Red velvet latte
Het beste van twee werelden in één drankje.
- combinatietipLekker met choc chip red velvet white chocolate cookies.
Red velvet latte
Instructievideo - 00:24 min.
Red velvet latte
Het beste van twee werelden in één drankje.
nagerecht
2 personen
230 kcal
5 min. bereiden
Aan de slag
Verdeel de espresso over de glazen.
Breng de melk in een steelpan tegen de kook aan met ⅔ van het perenrood. Klop met een garde of speciale melkschuimer tot stevig schuim. Voeg samen met het bietensap toe aan de espresso en roer door.
Verdeel de slagroom erover en besprenkel met de rest van het perenrood.
combinatietip:Lekker met choc chip red velvet white chocolate cookies.
Lekker van Albert Heijn: /allerhande2
Ingrediënten
120 ml espresso
300 ml volle melk
3 el Van Vliet perenrood suiker voor stoofperen
1 el bietensap
50 ml slagroom in spuitbus
Dit heb je nodig
kleine garde