Passoã granita met tropisch fruit

Zelfs in de koude maanden waan je je met deze cocktail even op een tropisch strand. En dat terwijl je eigenlijk voor de open haard zit!

525 kcal

(Voedingswaarden)

5 min. bereiden / 6 uur wachten

4 ingrediënten


Aan de slag


  1. Doe de Passoã Passion fruits in een lage schaal en zet minimaal 6 uur in de vriezer. Roer om de 30 min. los met een vork zodat er mooie ijskristallen ontstaan. Koel de cocktailglazen minimaal 1 uur in de vriezer.

  2. Verdeel de passoã-granita over de koude glazen. Snijd de pitahaya (fruit) in dunne partjes en de carambola (stervrucht) in plakjes en garneer de granita ermee. Leg op elke granita ook nog 1 kaapse goudbes.

Passoã granita met tropisch fruit

Zelfs in de koude maanden waan je je met deze cocktail even op een tropisch strand. En dat terwijl je eigenlijk voor de open haard zit!

Lekker van Albert Heijn: /allerhande2

logo

Dit heb je nodig