In steelpan amandellikeur met kaneelstokje verwarmen en in ca. 5 minuten iets laten inkoken. Intussen kumquats en carambola's wassen en in dunne plakjes snijden. In kommetje doen. Likeur over fruit schenken en ca. 1 uur laten intrekken.
Kaneelstokje uit fruit halen. Fruit met vocht over zes champagnecoupes verdelen. Aanvullen met Moscato d'Asti of champagne.
Bubbling bowl
6 porties
155 kcal
10 min. bereiden
1 uur wachten
Aan de slag
In steelpan amandellikeur met kaneelstokje verwarmen en in ca. 5 minuten iets laten inkoken. Intussen kumquats en carambola's wassen en in dunne plakjes snijden. In kommetje doen. Likeur over fruit schenken en ca. 1 uur laten intrekken.
Kaneelstokje uit fruit halen. Fruit met vocht over zes champagnecoupes verdelen. Aanvullen met Moscato d'Asti of champagne.
Lekker van Albert Heijn: /allerhande2
Ingrediënten
150 ml amandellikeur (slijter)
1 kaneelstokje
6 kumquats (fruit)
1 carambola
1 fles Moscato d'Asti of champagne demi-sec