Niçoise 'to go' met bonen

De beroemde salade met als extraatje; limabonen. Extra lekker!

215 kcal

(Voedingswaarden)

10 min. bereiden

8 ingrediënten


Aan de slag


  1. Laat de sperziebonen ontdooien.

  2. Doe de sperziebonen in een kom en giet er kokend water bij. Laat minimaal 5 min. staan. Laat de limabonen en de tonijn uitlekken.

  3. Snijd ondertussen de sjalot fijn en meng met de mosterd en de wittewijnazijn. Voeg al roerend de olijfolie toe. Halveer de cherrytomaten. Giet de sperziebonen af.

  4. Schep alles door elkaar, verdeel over een bord en besprenkel met de vinaigrette.

  • bewaartipJe kunt de salade prima meenemen in een afgesloten bewaarbakje.
  • combinatietipLekker met peterselie.

Niçoise 'to go' met bonen

De beroemde salade met als extraatje; limabonen. Extra lekker!

Lekker van Albert Heijn: /allerhande2

logo

Dit heb je nodig