Rucolasalade met bonen en ei

Vegetarische maaltijdsalade met een lichtpittige mosterddressing.

360 kcal

(Voedingswaarden)

25 min. bereiden

8 ingrediënten


Aan de slag


  1. Laat de limabonen uitlekken en snijd de uien in dunne ringen. Verwijder de steelaanzet van de sperziebonen, laat het puntje zitten. Kook in 8 min. beetgaar. Spoel af onder koud stromend water en laat afkoelen.

  2. Kook ondertussen de eieren in 8 min. hard. Laat schrikken onder koud stromend water en pel ze. Klop een dressing van de olie, azijn en mosterd. Schenk over de sperziebonen en meng de ui, bonen en rucola erdoor. Breng op smaak met peper en eventueel zout. Snijd de eieren in de lengte in parten en verdeel over de salade.

  • Rucolasalade met bonen en ei

    Instructievideo - 02:51 min.

Rucolasalade met bonen en ei

Vegetarische maaltijdsalade met een lichtpittige mosterddressing.

Lekker van Albert Heijn: /allerhande2

logo

Dit heb je nodig