Verkruimel de geitenkaas en verdeel over de helft van de sneetjes brood. Meng de bietjes met de balsamico en verdeel over de geitenkaas. Hak de walnoten grof en verdeel erover.
Dek af met de rest van de sneetjes brood en druk aan. Bak de tosti’s in in het tosti-ijzer zonder olie of in een koekenpan met de olie. Snijd schuin doormidden en serveer direct.
Volkorentosti met biet en geitenkaas
Deze keer geen ham en kaas, maar geitenkaas en biet. Verrassend lekker!
- algemeenDe balsamicoazijn is een ‘dagkeuze’ en past niet in de Schijf van Vijf. Wil je eten volgens de richtlijnen van het Voedingscentrum, dan kun je per dag 3 tot 5 keer iets kleins (de ‘dagkeuze’) buiten de Schijf kiezen.
- variatietipOok lekker met geraspte bietjes i.p.v. bietjulienne.
Volkorentosti met biet en geitenkaas
Instructievideo - 00:18 min.
Volkorentosti met biet en geitenkaas
Deze keer geen ham en kaas, maar geitenkaas en biet. Verrassend lekker!
2 personen
325 kcal
10 min. bereiden
Aan de slag
Verkruimel de geitenkaas en verdeel over de helft van de sneetjes brood. Meng de bietjes met de balsamico en verdeel over de geitenkaas. Hak de walnoten grof en verdeel erover.
Dek af met de rest van de sneetjes brood en druk aan. Bak de tosti’s in in het tosti-ijzer zonder olie of in een koekenpan met de olie. Snijd schuin doormidden en serveer direct.
algemeen:De balsamicoazijn is een ‘dagkeuze’ en past niet in de Schijf van Vijf. Wil je eten volgens de richtlijnen van het Voedingscentrum, dan kun je per dag 3 tot 5 keer iets kleins (de ‘dagkeuze’) buiten de Schijf kiezen.
variatietip:Ook lekker met geraspte bietjes i.p.v. bietjulienne.
Lekker van Albert Heijn: /allerhande2
Ingrediënten
100 g chavroux frais nature 45+ kaas
4 sneetjes volkorenvloerbrood
100 g biet julienne
1 el balsamicoazijn
15 g ongezouten walnoten
½ el arachideolie
Dit heb je nodig
tostiapparaat