Kruidige avocadodip met snoepgroenten

Lekker bij de borrel: knapperige groenten met een kruidige dip.

135 kcal

(Voedingswaarden)

10 min. bereiden

5 ingrediënten


Aan de slag


  1. Snijd de avocado’s in de lengte doormidden. Verwijder de pit en schep het vruchtvlees met een lepel uit de schil. Prak het vruchtvlees fijn met de guacamolekruiden. Breng op smaak met peper en eventueel zout.

  2. Snijd het blad van de radijs, laat een stukje van de steel zitten. Spoel de radijsjes goed schoon en halveer. Snijd de komkommers en de snoeppaprika’s in de lengte in kwarten. Verwijder eventueel de zaden van de paprika’s.

  3. Serveer de dip met de groenten in een grote schaal.

Kruidige avocadodip met snoepgroenten

Lekker bij de borrel: knapperige groenten met een kruidige dip.

Lekker van Albert Heijn: /allerhande2

logo

Dit heb je nodig