Breng het water met het kaneelstokje, de kruidnagels en basterdsuiker aan de kook. Laat op heel laag vuur 10 min. trekken.
Klop ondertussen de slagroom stijf met de fijne suiker en kardemom. Schep eventueel over in een spuitzak met kartelmond.
Verwijder het kaneelstokje en de kruidnagels. Schenk het hete kruidenwater bij de hete espresso in de glaasjes. Spuit of lepel royaal slagroom op de koffie. Steek hierin de Joyfills.
Winterse koffie
Heerlijk kruidige drank voor koude dagen. Met een krokante verrassing on top.
- bereidingstipVoeg de slagroom op het allerlaatst toe, zodat er een mooie dikke laag op de koffie blijft liggen, waarin je de Joyfills kunt steken.
Winterse koffie
Heerlijk kruidige drank voor koude dagen. Met een krokante verrassing on top.
![](https://static.ah.nl/static/recepten/img_124788_220x162_JPG.jpg)
4 personen
285 kcal
20 min. bereiden
Aan de slag
Breng het water met het kaneelstokje, de kruidnagels en basterdsuiker aan de kook. Laat op heel laag vuur 10 min. trekken.
Klop ondertussen de slagroom stijf met de fijne suiker en kardemom. Schep eventueel over in een spuitzak met kartelmond.
Verwijder het kaneelstokje en de kruidnagels. Schenk het hete kruidenwater bij de hete espresso in de glaasjes. Spuit of lepel royaal slagroom op de koffie. Steek hierin de Joyfills.
bereidingstip:Voeg de slagroom op het allerlaatst toe, zodat er een mooie dikke laag op de koffie blijft liggen, waarin je de Joyfills kunt steken.
Lekker van Albert Heijn: /allerhande2
Ingrediënten
(Op basis van 4 personen)
400 ml kraanwater
1 kaneelstokje
2 kruidnagels
30 g bruine basterdsuiker
250 ml verse slagroom
2 el fijne kristalsuiker
½ tl gemalen kardemom
200 ml sterke koffie
32 stuks Oreo Joyfills