Klop de slagroom met de suiker en kardemom lobbig. Schenk de warme koffie in 6 hoge glazen en roer door ieder glas koffie 1 el whisky. Voeg eventueel naar smaak nog wat extra suiker toe. Schep de slagroom voorzichtig op de koffie; zorg dat het niet gaat mengen. Bestrooi de drankjes voor het serveren met wat cacaopoeder.
- algemeenLekker met bonbons!
Koffie met een twist
![](https://static.ah.nl/static/recepten/img_004974_220x162_JPG.jpg)
6 personen
130 kcal
15 min. bereiden
Aan de slag
Klop de slagroom met de suiker en kardemom lobbig. Schenk de warme koffie in 6 hoge glazen en roer door ieder glas koffie 1 el whisky. Voeg eventueel naar smaak nog wat extra suiker toe. Schep de slagroom voorzichtig op de koffie; zorg dat het niet gaat mengen. Bestrooi de drankjes voor het serveren met wat cacaopoeder.
algemeen:Lekker met bonbons!
Lekker van Albert Heijn: /allerhande2
Ingrediënten
(Op basis van 6 personen)
1 bekertje slagroom
2 el witte basterdsuiker
1 mespunt gemalen kardemompoeder
600 ml versgezette sterke koffie (puur&eerlijk fairtrade)
6 el whisky
0 cacaopoeder