Pindasoep met bruine bonen, omeletreepjes en taugé

425 kcal

(Voedingswaarden)

20 min. bereiden

9 ingrediënten


Aan de slag


  1. Doe de satésaus, kokosmelk en het water in een soeppan en breng aan de kook. Verwijder ondertussen de steelaanzet en de zaadlijsten van de paprika’s en snijd het vruchtvlees in blokjes van 1 cm. Voeg toe en laat met de deksel op de pan 10 min. op laag vuur koken.

  2. Klop de eieren los en breng op smaak met peper. Verhit de olie in een grote koekenpan met antiaanbaklaag en schenk het eimengsel erbij. Doe de deksel op de pan en laat de omelet 5 min. op laag vuur garen. Rol de omelet op en snijd in reepjes van een 1⁄2 cm.

  3. Doe de bruine bonen in een zeef, spoel af en laat uitlekken. Voeg de bonen toe aan de soep en kook nog 2 min. afgedekt op laag vuur. Voeg de taugé toe, roer door en breng op smaak met peper en eventueel zout. Schep de soep in de kommen, serveer met de omeletreepjes en gebakken uitjes.

Pindasoep met bruine bonen, omeletreepjes en taugé

Lekker van Albert Heijn: /allerhande2

logo

Dit heb je nodig