Pindasoep met bruine bonen

Voor dit vegan soepje heb je maar 6 ingredienten nodig.

720 kcal

(Voedingswaarden)

1 uur bereiden / 10 uur wachten

7 ingrediënten


Aan de slag


  1. Week de bruine bonen 8-12 uur in 3 liter koud water. Giet af in een vergiet en spoel af onder koud stromend water. Breng met ruim koud water aan de kook en laat met de deksel op de pan 45 min. op laag vuur koken.

  2. Doe ondertussen de satésaus, kokosmelk en het water in een soeppan en breng aan de kook. Snijd de paprika’s in stukjes en voeg toe. Laat met de deksel op de pan 10 min. op laag vuur koken.

  3. Giet de bruine bonen af en voeg samen met de taugé toe aan de soep. Laat nog 2 min. zachtjes koken. Bestrooi met de gebakken uitjes.

Pindasoep met bruine bonen

Voor dit vegan soepje heb je maar 6 ingredienten nodig.

Lekker van Albert Heijn: /allerhande2

logo

Dit heb je nodig