Taco’s met vegan pulled jackfruit

Na het maken (en opeten) van deze taco's met vegan pulled jackfruit, rode kool en smoky bbq-saus wil je nooit meer anders!

605 kcal

(Voedingswaarden)

20 min. bereiden

10 ingrediënten


Aan de slag


  1. Boen de limoen schoon, rasp de groene schil en pers de vrucht uit. Meng de rodekool met het limoenrasp, het limoensap en ⅓ van de olie. Breng op smaak met peper en eventueel zout.

  2. Laat de stukjes jackfruit uitlekken en spoel ze af onder koud stromend water. Trek ze met je handen of met een vork uit elkaar. Verhit de rest van de olie in een hapjespan en bak de jackfruitstukjes met de barbecuesaus 5 min. op middelhoog vuur.

  3. Snijd ondertussen de komkommer in de lengte doormidden, verwijder met een theelepel de zaadlijsten en snijd het vruchtvlees in halve maantjes. Snijd de koriander grof en meng de mayonaise met het water.

  4. Verwarm de gordita’s volgens de aanwijzingen op de verpakking. Verdeel de stukjes jackfruit, de koolsla en komkommer over de gordita’s. Bestrooi met de koriander en besprenkel met de mayonaisedressing.

Taco’s met vegan pulled jackfruit

Na het maken (en opeten) van deze taco's met vegan pulled jackfruit, rode kool en smoky bbq-saus wil je nooit meer anders!

Lekker van Albert Heijn: /allerhande2

logo

Dit heb je nodig