Mexicaanse rijstsalade met saladeverrijker

Gele rijst met paprika en peterselie maken samen een kleurrijke salade

470 kcal

(Voedingswaarden)

15 min. bereiden

5 ingrediënten


Aan de slag


  1. Kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking. Giet af en laat met de deksel op de pan staan tot gebruik.

  2. Verhit ondertussen een koekenpan zonder olie of boter en rooster de cashewnoten in 5 min. op middelhoog vuur goudbruin. Doe ze op een bord en laat afkoelen. Snijd de peterselie fijn en de gegrilde paprika in repen.

  3. Meng in een kom de rijst met de paprika, Mexicaanse saladeverrijker en de fijngesneden peterselie. Hak de noten grof en strooi over het gerecht. Breng op smaak met peper en eventueel zout.

  • variatietip Gegrilde paprika kun je ook vervangen door 1 eetrijpe avocado in blokjes gesneden.

Mexicaanse rijstsalade met saladeverrijker

Gele rijst met paprika en peterselie maken samen een kleurrijke salade

Lekker van Albert Heijn: /allerhande2

logo

Dit heb je nodig