Mexicaanse tortilla met ijsbergsla en peen julienne

Wrap van worteltortilla even kort gegrild, lekker!

395 kcal

(Voedingswaarden)

15 min. bereiden

6 ingrediënten


Aan de slag


  1. Verhit een koekenpan zonder olie of boter en verwarm de Mexicaanse groenteschotel 5 min. op laag vuur.

  2. Verwarm de tortilla’s volgens de aanwijzingen op de verpakking.

  3. Verdeel de groenteschotel, ijsbergsla, peen en cheddar over de tortilla. Vouw de onder- en bovenkant van de tortilla iets over de vulling en rol daarna zo strak mogelijk op.

  4. Verhit de grillpan en gril hierin de pakketjes 5 min. Keer regelmatig. Halveer en serveer met de sour cream.

Mexicaanse tortilla met ijsbergsla en peen julienne

Wrap van worteltortilla even kort gegrild, lekker!

Lekker van Albert Heijn: /allerhande2

logo

Dit heb je nodig