Stamppotje met andijvie en een gekookt ei

Zomerstamppot met andijvie en normale en zoete aardappel die ook nog eens gezond is.

370 kcal

(Voedingswaarden)

25 min. bereiden

8 ingrediënten


Aan de slag


  1. Schil de zoete en de gewone aard­appelen en snijd ze in gelijke stukken. Kook ze in water in ca. 20 min. gaar.

  2. Kook ondertussen de eieren in ca. 6 min. zacht. Snijd de mozzarella in blokjes van ca. 1 cm. Verwarm de melk.

  3. Giet de aardappelen af en stamp ze fijn met de pureestamper. Roer de warme melk erdoor en voeg op laag vuur de gesneden andijvie in delen toe. Roer goed. Breng op smaak met versgemalen zwarte peper en citroenrasp.

  4. Roer de mozzarella door de stamppot en serveer met de gehalveerde eitjes.

Stamppotje met andijvie en een gekookt ei

Zomerstamppot met andijvie en normale en zoete aardappel die ook nog eens gezond is.

Lekker van Albert Heijn: /allerhande2

logo

Dit heb je nodig