Spaghetti met mosselen en sperziebonensalade

Gekookte mosselen binnen 25 min. op tafel, lekker!

700 kcal

(Voedingswaarden)

25 min. bereiden

10 ingrediënten


Aan de slag


  1. Kook de sperziebonen in 6 min. beetgaar. Giet af en meng met de olijven en citroenvinaigrette.

  2. Snijd de knoflook en peterselie fijn. Verwijder het steeltje van de peper, halveer de peper in de lengte en verwijder de zaadlijsten. Snijd het vruchtvlees in reepjes.

  3. Spoel de mosselen in ruim koud water. Verwijder de exemplaren die kapot zijn of open blijven staan als je erop tikt.

  4. Kook de spaghetti volgens de aanwijzingen op de verpakking in ruim water met eventueel zout beetgaar. Verhit ondertussen de olie in een hapjespan en fruit de knoflook en peper 2 min. op laag vuur. Voeg de wijn toe en laat op hoog vuur tot de helft inkoken. Voeg de mosselen toe en laat met deksel op de pan ca. 5 min. stomen, tot alle mosselen open zijn.

  5. Verdeel de pasta over diepe borden en schep de mosselen erop. Bestrooi met de peterselie. Serveer met de salade.

  • combinatietipLekker met stokbrood. Het recept is dan niet meer lactosevrij.

Spaghetti met mosselen en sperziebonensalade

Gekookte mosselen binnen 25 min. op tafel, lekker!

Lekker van Albert Heijn: /allerhande2

logo

Dit heb je nodig