Spaghetti met mosselen en rode peper

555 kcal

(Voedingswaarden)

20 min. bereiden

7 ingrediënten


Aan de slag


  1. Kook de spaghetti volgens de aanwijzingen op de verpakking, maar trek 2 min. van de kooktijd af. Giet af en vang het kookvocht op. Verhit ondertussen de olie in een grote koekenpan en bak de knoflook en de rode peper 1 min.Schep de mosselen erbij, schenk de witte wijn erover en schep op hoog vuur om. Voeg 1 soep-opscheplepel kookvocht van de pasta toe. Doe de deksel op de pan en laat de mosselen 5 min. op laag vuur garen. Verwijder de dichte schelpen. Schep de spaghetti bij de mosselen en roer om. Laat 2 min. op middelhoog vuur koken tot de spaghetti gaar is. Breng op smaak met peper en zout. Bestrooi met peterselie. Verdeel over 4 borden en serveer direct.

Spaghetti met mosselen en rode peper

Lekker van Albert Heijn: /allerhande2

logo

Dit heb je nodig