Tagliatelle met Italiaanse kaassaus en spinazie

Een Italiaanse smaaksensatie: eierpasta met romige saus.

810 kcal

(Voedingswaarden)

15 min. bereiden

8 ingrediënten


Aan de slag


  1. Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking. Verhit ondertussen een koekenpan zonder olie of boter en rooster de pijnboompitten in 3 min. goudbruin. Laat afkoelen op een bord.

  2. Snijd de knoflook fijn. Verhit de olie in een hapjespan en bak de cherrytomaten 5 min. op middelhoog vuur. Voeg de knoflook en nootmuskaat toe en bak 30 sec.

  3. Voeg de spinazie toe en laat in delen slinken. Voeg de Romana-saus toe en verwarm 2 min. op middelhoog vuur. Breng op smaak met peper en eventueel zout.

  4. Giet de pasta af, meng met de saus, verdeel over diepe borden en bestrooi met de pijnboompitten.

  • serveertipLekker met Parmezaanse kaas.

Tagliatelle met Italiaanse kaassaus en spinazie

Een Italiaanse smaaksensatie: eierpasta met romige saus.

Lekker van Albert Heijn: /allerhande2

logo

Dit heb je nodig