Italiaanse ricotta-omelet met gebakken tomaatjes

Delizioso! Omelet deluxe op z'n Italiaans.

560 kcal

(Voedingswaarden)

20 min. bereiden

7 ingrediënten


Aan de slag


  1. Halveer de tomaatjes. Verhit de boter in een koekenpan en bak de tomaatjes op de snijkant 5 min. Klop ondertussen de eieren los met de ricotta en kruidenmix en breng op smaak met peper en eventueel zout.

  2. Schenk het eimengsel op de tomaatjes en bak op laag vuur met de deksel op de pan in 10 min. gaar.

  3. Keer de omelet met behulp van de deksel of een bord en serveer met de rucola en het brood.

  • variatietipJe kunt de rucola ook vervangen door waterkers.

Italiaanse ricotta-omelet met gebakken tomaatjes

Delizioso! Omelet deluxe op z'n Italiaans.

Lekker van Albert Heijn: /allerhande2

logo

Dit heb je nodig