Verwarm de oven voor op 200 °C. Laat de boter in een steelpan op laag vuur smelten, neem direct van het vuur. Meng de kristalsuiker met de kaneel en hak de pecannoten fijn.
Rol het bladerdeeg uit op het bakpapier op een bakplaat. Bestrijk met de gesmolten boter en bestrooi met de kaneelsuiker en de pecannoten. Rol vanaf de lange kant strak op. Snijd 1 cm van de zijkanten eraf en snijd de rol in plakken van 1½ cm.
Verspreid de rolletjes met de snijkant naar boven over de bakplaat. Zorg ervoor dat ze elkaar niet raken. Bak in het midden van de oven in ca. 20 min. goudbruin en gaar.
Makkelijke kaneelbroodjes
Deze easy broodjes rol je in 10 min. de oven in!
Makkelijke kaneelbroodjes
Instructievideo - 00:22 min.
Makkelijke kaneelbroodjes
Deze easy broodjes rol je in 10 min. de oven in!
![](https://static.ah.nl/static/recepten/img_RAM_PRD123863_220x162_JPG.jpg)
20 porties
95 kcal
10 min. bereiden
20 min. oventijd
Aan de slag
Verwarm de oven voor op 200 °C. Laat de boter in een steelpan op laag vuur smelten, neem direct van het vuur. Meng de kristalsuiker met de kaneel en hak de pecannoten fijn.
Rol het bladerdeeg uit op het bakpapier op een bakplaat. Bestrijk met de gesmolten boter en bestrooi met de kaneelsuiker en de pecannoten. Rol vanaf de lange kant strak op. Snijd 1 cm van de zijkanten eraf en snijd de rol in plakken van 1½ cm.
Verspreid de rolletjes met de snijkant naar boven over de bakplaat. Zorg ervoor dat ze elkaar niet raken. Bak in het midden van de oven in ca. 20 min. goudbruin en gaar.
Lekker van Albert Heijn: /allerhande2
Ingrediënten
(Op basis van 20 porties)
30 g ongezouten roomboter
3 el kristalsuiker
2 tl gemalen kaneel
60 g pecannoten
270 g vers bladerdeeg