Snijd de knoflook fijn. Verhit de olie in de hapjespan en fruit de knoflook en komijn 1 min. op laag vuur Voeg de roerbakgroente en pompoenstukjes toe en bak 5 min. op middelhoog vuur.
Boen ondertussen de citroen schoon en rasp de gele schil. Pers een helft van de vrucht uit. Voeg de zuivelspread, het citroenrasp en 1 el -sap, het water, peper en eventueel zout toe aan de groente. Breng de saus aan de kook, voeg de stukjes als van kip toe en laat 5 min. op laag vuur stoven.
Kook ondertussen de perline in 6 min. beetgaar. Giet af en meng door de saus. Verdeel over diepe borden en serveer.
Romige perline pasta met vegakip,pompoen & roerbakgroente
Een gevulde pasta zonder vlees, komijn als smaakmaker en zo op tafel!
- algemeenDit is een Allerhande Box recept.
Romige perline pasta met vegakip,pompoen & roerbakgroente
Een gevulde pasta zonder vlees, komijn als smaakmaker en zo op tafel!
![](https://static.ah.nl/static/recepten/img_RAM_PRD125298_220x162_JPG.jpg)
hoofdgerecht
4 personen
770 kcal
20 min. bereiden
Aan de slag
Snijd de knoflook fijn. Verhit de olie in de hapjespan en fruit de knoflook en komijn 1 min. op laag vuur Voeg de roerbakgroente en pompoenstukjes toe en bak 5 min. op middelhoog vuur.
Boen ondertussen de citroen schoon en rasp de gele schil. Pers een helft van de vrucht uit. Voeg de zuivelspread, het citroenrasp en 1 el -sap, het water, peper en eventueel zout toe aan de groente. Breng de saus aan de kook, voeg de stukjes als van kip toe en laat 5 min. op laag vuur stoven.
Kook ondertussen de perline in 6 min. beetgaar. Giet af en meng door de saus. Verdeel over diepe borden en serveer.
algemeen:Dit is een Allerhande Box recept.
Lekker van Albert Heijn: /allerhande2
Ingrediënten
(Op basis van 4 personen)
1 teen knoflook
4 el milde olijfolie
2½ g gemalen komijn
400 g Italiaanse roerbakgroente champignons
400 g koelverse pompoenstukjes
1 biologische citroen
200 g zuivelspread bieslook light
300 ml heet water
320 g stukjes als van kip
500 g verse perle con basilico
Dit heb je nodig
rasp