Romige perline pasta met vegakip,pompoen & roerbakgroente

Een gevulde pasta zonder vlees, komijn als smaakmaker en zo op tafel!

770 kcal

(Voedingswaarden)

20 min. bereiden

10 ingrediënten


Aan de slag


  1. Snijd de knoflook fijn. Verhit de olie in de hapjespan en fruit de knoflook en komijn 1 min. op laag vuur Voeg de roerbakgroente en pompoenstukjes toe en bak 5 min. op middelhoog vuur.

  2. Boen ondertussen de citroen schoon en rasp de gele schil. Pers een helft van de vrucht uit. Voeg de zuivelspread, het citroenrasp en 1 el -sap, het water, peper en eventueel zout toe aan de groente. Breng de saus aan de kook, voeg de stukjes als van kip toe en laat 5 min. op laag vuur stoven.

  3. Kook ondertussen de perline in 6 min. beetgaar. Giet af en meng door de saus. Verdeel over diepe borden en serveer.

  • algemeenDit is een Allerhande Box recept.

Gerelateerde recepten

Romige perline pasta met vegakip,pompoen & roerbakgroente

Een gevulde pasta zonder vlees, komijn als smaakmaker en zo op tafel!

Lekker van Albert Heijn: /allerhande2

logo

Dit heb je nodig