Kip korma met pompoen

Deze Indiase klassieker staat in 20 minuten op tafel!

715 kcal

(Voedingswaarden)

20 min. bereiden

9 ingrediënten


Aan de slag


  1. Kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking.

  2. Halveer ondertussen de uien en snijd in halve ringen. Snijd elk stuk kipdijfilet in vieren. Verhit de olie in een grote hapjespan en fruit de ui 2 min. op middelhoog vuur. Voeg de kip toe en bak 3 min. mee. Breng op smaak met peper en eventueel zout.

  3. Voeg de pompoen, sperziebonen en korma toe en laat 15 min. stoven met de deksel op de pan.

  4. Verdeel de rijst over diepe borden, verdeel de kip korma erover. Garneer met de gebakken uitjes en serveer met de pappadums.

  • variatietipJe kunt de pappadums ook vervangen door mini naans garlic & coriander (pak 4 stuks, Patak’s).

Gerelateerde recepten

Kip korma met pompoen

Deze Indiase klassieker staat in 20 minuten op tafel!

Lekker van Albert Heijn: /allerhande2

logo

Dit heb je nodig