Schelvis in korma met gele rijst

Verrassend: zachte schelvis in een kruidige Indiase curry.

790 kcal

(Voedingswaarden)

15 min. bereiden

10 ingrediënten


Aan de slag


  1. Kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking. Snijd ondertussen de knoflook fijn.

  2. Verhit de olie in een hapjespan en bak de knoflook en prei 4 min. op middelhoog vuur. Voeg de tuinerwten, korma en vissaus toe en verwarm 4 min. op laag vuur. Roer regelmatig

  3. Snijd ondertussen de bosui in ringetjes en hak de noten fijn.

  4. Leg de schelvis in de saus en laat in 3 min. op laag vuur garen.

  5. Schep de bosui en cashewnoten door de rijst en serveer met de korma.

  • Knoflook snijden

    Instructievideo - 00:57 min.

Schelvis in korma met gele rijst

Verrassend: zachte schelvis in een kruidige Indiase curry.

Lekker van Albert Heijn: /allerhande2

logo

Dit heb je nodig