Vitello-tonnatorolletjes

45 kcal

(Voedingswaarden)

15 min. bereiden

8 ingrediënten


Aan de slag


  1. Laat de ansjovis en tonijn uitlekken. Boen de citroen schoon, rasp de gele schil en pers de vrucht uit. Doe de tonijn, ansjovis, mayonaise, het citroensap en -rasp in een hoge de hoge beker en pureer tot een gladde saus. Breng de tonijnsaus op smaak versgemalen zwarte peper en meng de kappertjes erdoor.

  2. Bestrijk de tortillawraps met de tonijnsaus en verdeel daar de plakjes fricandeau over. Verdeel er wat rucola over en rol strak op. Snijd 1 cm de zijkanten eraf en snijd in plakken van 2½ cm. Steek in elk rolletjes een prikker.

  • variatietipDit recept kun je ook maken met varkensfricandeau dan heet het ‘maiale tonnato’

Vitello-tonnatorolletjes

Lekker van Albert Heijn: /allerhande2

logo

Dit heb je nodig