Indiase tomatencurry met zalmfilet, bloemkoolrijst & naanbrood

In handomdraai curry op tafel? Ja hoor!

550 kcal

(Voedingswaarden)

20 min. bereiden / 5 min. oventijd

10 ingrediënten


Aan de slag


  1. Verwarm de oven voor op 200 °C. Schil en rasp de gember. Snijd de ui in halve ringen en de tomaten in blokjes.

  2. Verhit de helft van de olie in een hapjespan en bak de gember, ui en garam masala 3 min. op middelhoog vuur. Voeg de tomato frito en tomaten toe en breng aan de kook. Laat met de deksel op de pan 5 min. op middelhoog vuur zachtjes koken.

  3. Verdeel ondertussen de naanbroden over een rooster en verwarm 5 min. in het midden van de oven. Snijd de zalm in blokjes van 2 cm en snijd de spinazie grof. Voeg de zalm en spinazie toe aan de curry en schep voorzichtig om tot de spinazie geslonken is en de zalm gaar. Dit duurt ca. 3 min. Breng op smaak met peper en eventueel zout.

  4. Verhit ondertussen de rest van de olie in een hapjespan en bak de bloemkoolrijst 2 min. op middelhoog vuur. Serveer de curry met de bloemkoolrijst en het naanbrood.

  • serveertipLekker met citroen.

Indiase tomatencurry met zalmfilet, bloemkoolrijst & naanbrood

In handomdraai curry op tafel? Ja hoor!

Lekker van Albert Heijn: /allerhande2

logo

Dit heb je nodig