Klop het ei, de helft van de kaneel en de melk los in een diep bord. Wentel de sneetjes brood hier 1 voor 1 door.
Verhit de helft van de olie in een koekenpan en bak 2 sneetjes brood op middelhoog vuur in 3 min. goudbruin. Keer halverwege. Neem uit de pan. Herhaal met de rest van het brood.
Halveer ondertussen de appel, verwijder het klokhuis en snijd in blokjes van een 0,5 tot 1 cm. Bak in dezelfde koekenpan de appel met de rest van de kaneel 3 min. op middelhoog vuur. Serveer de wentelteefjes met de appel.
Gezonde wentelteefjes met gebakken appeltjes
Gezonde wentelteefjes met appeltaart vibes... Wat wil een mens nog meer?
Gezonde wentelteefjes met gebakken appeltjes
Instructievideo - 00:22 min.
Gezonde wentelteefjes met gebakken appeltjes
Gezonde wentelteefjes met appeltaart vibes... Wat wil een mens nog meer?
![](https://static.ah.nl/static/recepten/img_RAM_PRD127466_220x162_JPG.jpg)
2 personen
350 kcal
15 min. bereiden
Aan de slag
Klop het ei, de helft van de kaneel en de melk los in een diep bord. Wentel de sneetjes brood hier 1 voor 1 door.
Verhit de helft van de olie in een koekenpan en bak 2 sneetjes brood op middelhoog vuur in 3 min. goudbruin. Keer halverwege. Neem uit de pan. Herhaal met de rest van het brood.
Halveer ondertussen de appel, verwijder het klokhuis en snijd in blokjes van een 0,5 tot 1 cm. Bak in dezelfde koekenpan de appel met de rest van de kaneel 3 min. op middelhoog vuur. Serveer de wentelteefjes met de appel.
Lekker van Albert Heijn: /allerhande2
Ingrediënten
(Op basis van 2 personen)
1 middelgroot scharrelei
2 tl gemalen kaneel
150 ml halfvolle melk
4 sneetjes volkoren vloerbrood
2 el arachideolie
1 elstar-appel