Klop het ei samen met de melk en kaneel los in een diep bord. Snijd de oliebollen elk in 4 plakken.
Verhit de helft van de boter in een grote koekenpan op middelhoog vuur. Wentel de helft van de oliebollenplakken een voor een door het ei-melkmengsel en bak ze in ca. 5 min. goudbruin. Keer halverwege. Herhaal met de rest van de oliebollenplakken.
Serveer direct en bestrooi de wentelteefjes met de poedersuiker.
Oliebollen wentelteefjes
Leftover oliebollen? Maak er dan wentelteefjes van!
- combinatietipLekker met (leftover) fruit, krenten of rozijnen.
Oliebollen wentelteefjes
Instructievideo - 01:16 min.
Oliebollen wentelteefjes
Leftover oliebollen? Maak er dan wentelteefjes van!
![](https://static.ah.nl/static/recepten/img_RAM_PRD157411_220x162_JPG.jpg)
4 personen
280 kcal
15 min. bereiden
Aan de slag
Klop het ei samen met de melk en kaneel los in een diep bord. Snijd de oliebollen elk in 4 plakken.
Verhit de helft van de boter in een grote koekenpan op middelhoog vuur. Wentel de helft van de oliebollenplakken een voor een door het ei-melkmengsel en bak ze in ca. 5 min. goudbruin. Keer halverwege. Herhaal met de rest van de oliebollenplakken.
Serveer direct en bestrooi de wentelteefjes met de poedersuiker.
combinatietip:Lekker met (leftover) fruit, krenten of rozijnen.
Lekker van Albert Heijn: /allerhande2
Ingrediënten
(Op basis van 4 personen)
1 middelgroot scharrelei
100 ml halfvolle melk
1 tl gemalen kaneel
4 oliebollen
30 g ongezouten roomboter
2 el poedersuiker