Oliebollen wentelteefjes

Leftover oliebollen? Maak er dan wentelteefjes van!

280 kcal

(Voedingswaarden)

15 min. bereiden

6 ingrediënten


Aan de slag


  1. Klop het ei samen met de melk en kaneel los in een diep bord. Snijd de oliebollen elk in 4 plakken.

  2. Verhit de helft van de boter in een grote koekenpan op middelhoog vuur. Wentel de helft van de oliebollenplakken een voor een door het ei-melkmengsel en bak ze in ca. 5 min. goudbruin. Keer halverwege. Herhaal met de rest van de oliebollenplakken.

  3. Serveer direct en bestrooi de wentelteefjes met de poedersuiker.

  • combinatietipLekker met (leftover) fruit, krenten of rozijnen.
  • Oliebollen wentelteefjes

    Instructievideo - 01:16 min.

Gerelateerde recepten

Oliebollen wentelteefjes

Leftover oliebollen? Maak er dan wentelteefjes van!

Lekker van Albert Heijn: /allerhande2

logo

Dit heb je nodig