Left-over oliebol muffin

Een feestelijke start heb je met deze leftover oliebollen muffins. Extra lekker met nootjes of rozijnen door het beslag.

210 kcal

(Voedingswaarden)

10 min. bereiden / 20 min. oventijd

5 ingrediënten


Aan de slag


  1. Verwarm de oven voor op 180 °C. Snijd de oliebollen in stukjes van 1 cm.  

  2. Klop de eieren samen met de melk, kaneel en suiker los in een ruime kom. Voeg de stukjes oliebol toe, schep goed om tot alles bedekt is en verdeel over de muffinvorm. 

  3. Bak de muffins ca. 20 min. in het midden van de oven.

  • combinatietipLekker met poedersuiker.  
  • combinatietipHeb je nog citroenen over? Het rasp is lekker door het beslag. 
  • combinatietipHeb je nog nootjes of rozijnen over? Ook lekker door het beslag. 

Gerelateerde recepten

Left-over oliebol muffin

Een feestelijke start heb je met deze leftover oliebollen muffins. Extra lekker met nootjes of rozijnen door het beslag.

Lekker van Albert Heijn: /allerhande2

logo

Dit heb je nodig