Romanesco met hazelnoten

Romanesco + hazelnoten = het ultime bijgerecht

215 kcal

(Voedingswaarden)

20 min. bereiden

5 ingrediënten


Aan de slag


  1. Verhit een koekenpan zonder olie of boter en rooster de hazelnoten in 6 min. goudbruin. Neem uit de pan, laat afkoelen op een bord en hak grof.

  2. Snijd de romanesco in roosjes en kook in 6 min. beetgaar. Snijd ondertussen de peterselie fijn en meng door de dressing. Snijd de rucola grof.

  3. Giet de romanesco af en laat goed uitlekken. Schep de nog warme groente om met de dressing en versgemalen peper, zo kunnen de smaken er goed intrekken. Schep vervolgens om met de rucola en bestrooi met de hazelnoten.

  • algemeenDit is een Allerhande Box recept.

Romanesco met hazelnoten

Romanesco + hazelnoten = het ultime bijgerecht

Lekker van Albert Heijn: /allerhande2

logo

Dit heb je nodig