Linzenschotel met cajunkruiden

In 20 minuten een vegan maaltje op tafel. Kan gewoon.

490 kcal

(Voedingswaarden)

25 min. bereiden

9 ingrediënten


Aan de slag


  1. Breng de linzen met het water aan de kook en laat met de deksel op de pan op laag vuur 20 min. koken. Snijd ondertussen de paprika’s in reepjes van 1 cm breed. Snijd de knoflook fijn.

  2. Verhit de kokosolie in een hapjespan en bak de zoete aardappelblokjes samen met de paprikareepjes en cajunkruiden 12 min. op middelhoog vuur. Voeg de knoflook toe en bak 2 min. mee. Voeg de tomatenblokjes toe en verwarm 5 min. Giet de linzen af, voeg toe en verwarm nog 2 min. Breng eventueel op smaak met zout.

  3. Snijd de selderij fijn en roer door de linzenschotel. Serveer met de vegan roomkaas.

Linzenschotel met cajunkruiden

In 20 minuten een vegan maaltje op tafel. Kan gewoon.

Lekker van Albert Heijn: /allerhande2

logo

Dit heb je nodig