Makkelijke stoof van kabeljauw Provençaalse groenten en mozzarella

Een visstoof met maar 5 ingrediënten? Yes, you can!

290 kcal

(Voedingswaarden)

25 min. bereiden

6 ingrediënten


Aan de slag


  1. Snijd de knoflook fijn. Verhit de olijfolie in een grote hapjespan en fruit de knoflook 2 min.

  2. Voeg de groente toe en roerbak 5 min. op hoog vuur. Schenk de basilico erbij en breng op smaak met peper en eventueel zout. Breng aan de kook op middelhoog vuur.

  3. Snijd ondertussen de kabeljauwhaas in stukken van ca. 4 cm. Bestrooi de vis met peper en zout, voeg toe aan de saus en zet het vuur laag. Stoof 4 min. met de deksel op de pan tot de vis gaar is.

  4. Snijd de mozzarella in stukjes van 1 cm en roer door de stoof. Laat smelten met de deksel op de pan. Verdeel de kabeljauwstoof over diepe borden en bestrooi met peper.

  • combinatietipLekker met meergranen stokbrood.

Makkelijke stoof van kabeljauw Provençaalse groenten en mozzarella

Een visstoof met maar 5 ingrediënten? Yes, you can!

Lekker van Albert Heijn: /allerhande2

logo

Dit heb je nodig