Makkelijke vegetarische lasagne

In een portie van deze makkelijke vegetarische lasagne heb je in een klap al 300 g groente binnen! Zoals altijd lekker met een dakje van gesmolten kaas. Goed ge(s)laagd dus!

610 kcal

(Voedingswaarden)

15 min. bereiden / 30 min. oventijd / 15 min. wachten

6 ingrediënten


Aan de slag


  1. Verhit de olie in een grote hapjespan en roerbak de groente 3 min. op middelhoog vuur. Voeg het plantaardig gehakt toe en bak nog 2 min. Schenk de passata erbij en laat met de deksel op de pan 15 min. op laag vuur koken.

  2. Verwarm de oven voor op 200 °C. Verdeel een schep saus over de bodem van de ovenschaal en verdeel daar ⅓ van de lasagnevellen en ⅓ van de saus over. Herhaal met de rest van de vellen en saus en eindig met de saus. Bestrooi met de kaas en bak ca. 30 min. in de oven.

  • variatietip Ook lekker met 300 g rundergehakt in plaats van het plantaardig rulgehakt. Bak het wat langer tot het mooi rul wordt.
  • algemeenMeer weten over kooktechnieken?

Makkelijke vegetarische lasagne

In een portie van deze makkelijke vegetarische lasagne heb je in een klap al 300 g groente binnen! Zoals altijd lekker met een dakje van gesmolten kaas. Goed ge(s)laagd dus!

Lekker van Albert Heijn: /allerhande2

logo

Dit heb je nodig