Traybake met ovengroente, tomaat en ricotta

Een gezonde traybake met ricotta en ovengroente = alles wat lekker is op één bakplaat. Easy!

410 kcal

(Voedingswaarden)

10 min. bereiden / 30 min. oventijd

licht pittig

9 ingrediënten


Aan de slag


  1. Verwarm de oven voor op 200 °C. Halveer de bol knoflook overlangs. Verdeel de ovengroente en krieltjes over een met bakpapier beklede bakplaat. Leg de halve knoflookbollen en romaatjes in kleine trosjes tussen de andere ingrediënten. Maak wat ruimte voor de ricotta en stort de kaas op de bakplaat. Besprenkel alles met de olie en bestrooi met de chilivlokken, oregano en zout.

  2. Bak ca. 30 min. in het midden van de oven tot de ricotta, groente en aardappelen gaar, knapperig en goudbruin zijn. Knijp de gepofte tenen knoflook uit over de groente.

  • bereidingstipDoor de knoflook te poffen krijgt hij een heerlijk zachte smaak.
  • vegatipVervang de ricotta door 150g Chavroux nature

Traybake met ovengroente, tomaat en ricotta

Een gezonde traybake met ricotta en ovengroente = alles wat lekker is op één bakplaat. Easy!

Lekker van Albert Heijn: /allerhande2

logo

Dit heb je nodig