Ovengroente met runderchipolata

Deze traybake schuif je al in 10 minuten de oven in. Is dat even easy!

570 kcal

(Voedingswaarden)

10 min. bereiden / 30 min. oventijd

licht pittig

7 ingrediënten


Aan de slag


  1. Verwarm de oven voor op 200 °C. Verdeel de ovengroente over een met bakpapier beklede bakplaat. Verdeel de olijven erover.

  2. Snijd de runderchipolata elk in 3 stukken en meng de worstjes met de harissa in een kom. Laat staan tot gebruik. Besprenkel ondertussen de groenten met de olie en bestrooi met zout. Leg er de tomaatjes tussen. Rooster 25-30 min. in het midden van de oven tot alles goudbruin en gaar is. Schep halverwege om en leg de worstjes erbij.

  • vegatipGebruik vegetarische worstjes in plaats van de runder­ chipolata, daarmee is het gerecht niet meer gluten­ en lactosevrij.
  • Ovengroente met runderchipolata & harissa

    Instructievideo - 00:26 min.

Ovengroente met runderchipolata

Deze traybake schuif je al in 10 minuten de oven in. Is dat even easy!

Lekker van Albert Heijn: /allerhande2

logo

Dit heb je nodig