Pantosti 'caprese'

Tosti x salade caprese, dat we daar niet eerder aan gedacht hadden.

570 kcal

(Voedingswaarden)

25 min. bereiden

5 ingrediënten


Aan de slag


  1. Snijd de tomaat in plakken van ca. een ½ cm dik. Snijd de mozzarella in plakken van ca. een ½ cm dik.

  2. Besmeer 1 snee brood per persoon met pestospread. Beleg met de mozzarella en tomaat. Breng op smaak met zwarte peper. Leg de andere sneetjes brood erop.

  3. Zet 2 koekenpannen op laag vuur. Verhit per koekenpan ⅓ van de olie en leg de tosti’s erin. Keer de tosti’s na 5 min. als ze goudgeel zijn, voeg per pan nog 1 el olie toe en bak nog 4 min. aan de andere kant.

Pantosti 'caprese'

Tosti x salade caprese, dat we daar niet eerder aan gedacht hadden.

Lekker van Albert Heijn: /allerhande2

logo

Dit heb je nodig