Semifreddo met cantuccini

Een nagerecht met maar 6 ingrediënten en in een kwartiertje al klaar voor de vriezer.

330 kcal

(Voedingswaarden)

15 min. bereiden / 5 uur wachten

6 ingrediënten


Aan de slag


  1. Doe de cantuccini in een afsluitbare zak en verkruimel met een deegroller. Boen de limoen schoon en rasp de groene schil.

  2. Doe de gecondenseerde melk, slagroom en het limoenrasp in een kom en klop het mengsel met een mixer in ca. 5 min. stijf.

  3. Bekleed het cakeblik met vershoudfolie, laat de randen ruim overhangen. Schep ⅓ van het mengsel in de cakevorm. Verdeel ⅓ van de verkruimelde cantuccini en de helft van de gevriesdroogde fruitmix erover. Maak zo nog een laag en eindig met het slagroommengsel. Dek af met vershoudfolie en zet ca. 5 uur in de vriezer.

  4. Stort de semifreddo op een bord en verwijder de folie. Snijd in plakken en garneer met de verse frambozen en de rest van de cantuccini.

Gerelateerde recepten

Semifreddo met cantuccini

Een nagerecht met maar 6 ingrediënten en in een kwartiertje al klaar voor de vriezer.

Lekker van Albert Heijn: /allerhande2

logo

Dit heb je nodig