Aardappelsalade met bosui en kappertjes

Aardappelsalade is misschien wel de klassieker der klassiekers onder de bbq-salades. Deze krijg een crunchy touch door chips als topping.

240 kcal

(Voedingswaarden)

15 min. bereiden

8 ingrediënten


Aan de slag


  1. Halveer de ongeschilde krieltjes en kook ze in ruim, eventueel gezouten water in 11 min. gaar. Giet af en laat afkoelen. Snijd ondertussen de bosui in heel dunne ringen.

  2. Meng de Griekse yoghurt, mayonaise en rodewijnazijn in een kom. Breng op smaak met peper. Voeg de krieltjes, rucola en kappertjes toe en meng goed.

  3. Verkruimel de chips grof met de deegroller. Bestrooi de aardappelsalade met de bosui en stukjes chips. Serveer direct.

Aardappelsalade met bosui en kappertjes

Aardappelsalade is misschien wel de klassieker der klassiekers onder de bbq-salades. Deze krijg een crunchy touch door chips als topping.

Lekker van Albert Heijn: /allerhande2

logo

Dit heb je nodig