Bestrooi de filetlapjes met peper en zout. Verhit de grillpan zonder olie of boter en gril de filetlapjes in 3 min. gaar. Keer halverwege. Neem uit de pan, snijd in reepjes en schep om met de ketjap.
Verwarm ondertussen de satésaus volgens de aanwijzingen op de verpakking.
Snijd de pistolets open. Verdeel de botersla, rauwkost, filetreepjes en satésaus erover. Bestrooi met de gebakken uitjes en serveer direct.
Pistolet met filetreepjes, rauwkost en satésaus
Lang in de keuken staan voor een uitgebreid belegd broodje? Niet nodig met dit handige recept.
- variatietipHoud je van pittig? Probeer dan de variant hot satésaus kant & klaar eens!
- bereidingstipDe filetlapjes kun je ook grillen op de barbecue.
Pistolet met filetreepjes, rauwkost en satésaus
Lang in de keuken staan voor een uitgebreid belegd broodje? Niet nodig met dit handige recept.
![](https://static.ah.nl/static/recepten/img_RAM_PRD135733_220x162_JPG.jpg)
4 personen
475 kcal
15 min. bereiden
Aan de slag
Bestrooi de filetlapjes met peper en zout. Verhit de grillpan zonder olie of boter en gril de filetlapjes in 3 min. gaar. Keer halverwege. Neem uit de pan, snijd in reepjes en schep om met de ketjap.
Verwarm ondertussen de satésaus volgens de aanwijzingen op de verpakking.
Snijd de pistolets open. Verdeel de botersla, rauwkost, filetreepjes en satésaus erover. Bestrooi met de gebakken uitjes en serveer direct.
variatietip:Houd je van pittig? Probeer dan de variant hot satésaus kant & klaar eens!
bereidingstip:De filetlapjes kun je ook grillen op de barbecue.
Lekker van Albert Heijn: /allerhande2
Ingrediënten
(Op basis van 4 personen)
350 g filetlapjes à la minute
2 el ketjap manis
100 g Wijko satésaus
4 witte pistolets
100 g botersla
150 g rauwkost Amsterdamse ui
50 g gebakken uitjes
Dit heb je nodig
grillpan