Snijd de varkenshaas in blokjes en de knoflook fijn. Meng de varkenshaas met de ketjap, chilisaus en knoflook. Marineer afgedekt minimaal 1 uur.
Rijg de varkenshaas aan de prikkers. Meng de komkommerrauwkost met de rauwkost Amsterdamse ui en verdeel over een schaal. Bestrooi met de pinda's. Bak de varkenssaté op de hete bakplaat van het gourmetstel in 5 min. bruin en vanbinnen rosé.
Bereid ondertussen de satésaus volgens de aanwijzingen op de verpakking. Serveer de saté met de satésaus en de rauwkost.
Varkenssaté met snelle rauwkost
Feestelijke spiesjes om mee te gourmetten.
- variatietipGeef de satésaus een fris accent en voeg 2 in blokjes gesneden halve perziken (blik) toe.
Knoflook snijden
Instructievideo - 00:57 min.
Varkenssaté met snelle rauwkost
Feestelijke spiesjes om mee te gourmetten.
![](https://static.ah.nl/static/recepten/img_046911_220x162_JPG.jpg)
hoofdgerecht
4 personen
360 kcal
15 min. bereiden
1 uur wachten
Aan de slag
Snijd de varkenshaas in blokjes en de knoflook fijn. Meng de varkenshaas met de ketjap, chilisaus en knoflook. Marineer afgedekt minimaal 1 uur.
Rijg de varkenshaas aan de prikkers. Meng de komkommerrauwkost met de rauwkost Amsterdamse ui en verdeel over een schaal. Bestrooi met de pinda's. Bak de varkenssaté op de hete bakplaat van het gourmetstel in 5 min. bruin en vanbinnen rosé.
Bereid ondertussen de satésaus volgens de aanwijzingen op de verpakking. Serveer de saté met de satésaus en de rauwkost.
variatietip:Geef de satésaus een fris accent en voeg 2 in blokjes gesneden halve perziken (blik) toe.
Lekker van Albert Heijn: /allerhande2
Ingrediënten
(Op basis van 4 personen)
250 g varkenshaas
1 teen knoflook
1 el zoete chilisaus
2 el ketjap manis
50 g gezouten pinda's
300 g koelverse rauwkost Amsterdamse ui
250 g koelverse rauwkost komkommer salade
250 g Wijko satésaus
Dit heb je nodig
(bamboe) cocktailprikkers
gourmetstel