Koolsalade met romige mosterddressing

Deze vegetarische salade met witte kool is al in 10 minuten klaar.

265 kcal

(Voedingswaarden)

10 min. bereiden

8 ingrediënten


Aan de slag


  1. Roer voor de dressing de mayonaise, yoghurt, mosterd en honing door elkaar. Breng op smaak met versgemalen peper en eventueel zout.

  2. Snijd de tomaten elk in acht parten. Halveer de Amsterdamse uien.

  3. Schep de dressing door de witte kool. Meng met de tomaten, Amsterdamse uien en rozijnen. Breng op smaak met peper en zout.

  • algemeenMaak je ook burgers op de barbecue? Houd dan wat tomaten en uitjes achter voor op de burgers. Je kunt ook wat extra dressing maken en die gebruiken als burgersaus.

Koolsalade met romige mosterddressing

Deze vegetarische salade met witte kool is al in 10 minuten klaar.

Lekker van Albert Heijn: /allerhande2

logo

Dit heb je nodig