Roer voor de dressing de mayonaise, yoghurt, mosterd en honing door elkaar. Breng op smaak met versgemalen peper en eventueel zout.
Snijd de tomaten elk in acht parten. Halveer de Amsterdamse uien.
Schep de dressing door de witte kool. Meng met de tomaten, Amsterdamse uien en rozijnen. Breng op smaak met peper en zout.
Koolsalade met romige mosterddressing
Deze vegetarische salade met witte kool is al in 10 minuten klaar.
- algemeenMaak je ook burgers op de barbecue? Houd dan wat tomaten en uitjes achter voor op de burgers. Je kunt ook wat extra dressing maken en die gebruiken als burgersaus.
Koolsalade met romige mosterddressing
Deze vegetarische salade met witte kool is al in 10 minuten klaar.
![](https://static.ah.nl/static/recepten/img_RAM_PRD135724_220x162_JPG.jpg)
bijgerecht
4 personen
265 kcal
10 min. bereiden
Aan de slag
Roer voor de dressing de mayonaise, yoghurt, mosterd en honing door elkaar. Breng op smaak met versgemalen peper en eventueel zout.
Snijd de tomaten elk in acht parten. Halveer de Amsterdamse uien.
Schep de dressing door de witte kool. Meng met de tomaten, Amsterdamse uien en rozijnen. Breng op smaak met peper en zout.
algemeen:Maak je ook burgers op de barbecue? Houd dan wat tomaten en uitjes achter voor op de burgers. Je kunt ook wat extra dressing maken en die gebruiken als burgersaus.
Lekker van Albert Heijn: /allerhande2
Ingrediënten
(Op basis van 4 personen)
4 el mayonaise
4 el yoghurt
1 el Franse mosterd
½ el vloeibare honing
380 g tastytom-trostomaten
200 g Amsterdamse uitjes
300 g gesneden witte kool
75 g rozijnen