Rodekoolsalade met honingdressing

Salade alleen in de zomer? Echt niet! Met groenten uit het seizoen kan het altijd.

200 kcal

(Voedingswaarden)

10 min. bereiden / 2 uur wachten

6 ingrediënten


Aan de slag


  1. Klop in een ruime kom een dressing van de honing, het citroensap en naar smaak zout en peper. Schep de rode kool en de rozijnen erdoor en laat de dressing minimaal 2 uur in de kool trekken, zodat de kool zachter wordt.

  2. Schil de sinaasappels met een scherp mes tot op het vruchtvlees. Snijd de partjes tussen de vliesjes uit en vang het sap dat hierbij vrijkomt op in de schaal met rodekool. Meng de sinaasappel en walnoten door de salade.

  • algemeenDeze knapperige rauwe rode koolsalade smaakt heerlijk bij winters suddervlees.

Rodekoolsalade met honingdressing

Salade alleen in de zomer? Echt niet! Met groenten uit het seizoen kan het altijd.

Lekker van Albert Heijn: /allerhande2

logo

Dit heb je nodig